Protecció de dades a l’entorn laboral

ADREÇAT A TOT EL PERSONAL

Aquest curs està especialment dissenyat per les persones treballadores que gestionen dades personals al seu lloc de treball.

100% ONLINE

}

DURADA 30h

7 MÒDULS

i

7 CONTROLS D'APRENENTATGE

l

70 PREGUNTES

¿QUINA MILLORA APORTA AQUEST CURS?

 

Z

Introdueix l'alumnat en els conceptes de la seguretat de la informació (RGPD), donant unes pinzellades bàsiques i exposant un concepte pràctic des de l'anàlisi de casos reals per aplicar al seu dia a dia.

En acabar aquest curs, l’alumnat haurà adquirit els coneixements suficients, en relació amb l’ús de dades, per gestionar amb eficàcia un ampli ventall de situacions possibles, que afectin el desenvolupament de les tasques personals a l’empresa.

La seva capacitació i conscienciació us permetran actuar de manera adequada, d’acord amb els requisits legals en aquesta matèria. Només d’aquesta manera, es poden evitar conductes il·lícites que puguin derivar en responsabilitats posteriors.

OBJECTIUS DEL CURS

 

  • Saber gestionar les dades de caràcter personal en qualsevol dels rols que una persona treballadora ocupi actualment o en un futur.
  • Saber les funcions i obligacions en matèria de seguretat de la informació com a persona treballadora.
  • Conèixer totes les fases del tractament en lús de dades i els principals subjectes que intervenen.
  • Conèixer els requisits legals estipulats per la normativa vigent.
  • Saber com procedir davant de reclamacions de clients, de persones empleades o davant de qualsevol eventualitat que pugui sorgir en les diverses fases del tractament de la informació.